Φήμες για πρόθεση προσφυγής από Κεϊτά

Δημοσίευμα που φέρνει τον Κεϊτά έτοιμο να καταθέσει προσφυγή κατά της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για να κερδίσει την «ελευθέρας» του και τα οφειλόμενα, φιλοξενεί το site infootball.gr, μία είδηση που διαψεύδεται από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ο μόνος που διεκδικεί αυτή τη στιγμή χρήματα και αποζημίωση είναι ο Πατσατζόγλου.

Στο σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται:

«Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Πολ Κεϊτά. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του infootball.gr, o Σενεγαλέζος μέσος έχει κινήσει ήδη τις διαδικασίες για να καταθέσει προσφυγή σε βάρος της ομάδας της Ηπείρου και να διεκδικήσει με αυτό τον τρόπο την ελευθερία του από τον σύλλογο».

Στο ίδιο site φιλοξενείται κι ένα σχόλιο για τα όσα ακούστηκαν χθες περί μεταγραφής του Κοροβέση στην ΑΕΚ, υπό τον τίτλο "Με τι λεφτά ρε παιδιά;":

Νίκος Κοροβέσης έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του τη φετινή σεζόν και ήδη το όνομα του άρχισε να γράφεται για την ΑΕΚ. Στον ΠΑΣ Γιάννινα όμως... γελούσαν με το άκουσμα της είδησης. Και έλεγαν χαρακτηριστικά: «Μα πως είναι δυνατόν να τον πάρει η ΑΕΚ. Με τι λεφτά ρε παιδιά; Δύσκολα μπορεί να τον πάρει ελληνική ομάδα. Εκτός αν θέλει να δώσει κανείς 300.000 ευρώ που κοστολογείται. Τότε, ναι, τον δίνουμε».

 

Ετικέτες (ελεύθερη σήμανση)