Το ιστολόγιο του/της admin

Μήνυμα ελπίδας για το 2013 από τον Αντώνη Σαμαρά

Μήνυμα ελπίδας απέστειλε ο Πρωθυπουργός στους Έλληνες πολίτες για τη νέα χρονιά, εκτιμώντας ότι το 2013 θα αλλάξει η ελληνική πραγματικότητα, με έμφαση στην ανάκαμψη και την κοινωνική συνοχή.


Όπως ανέφερε ο Αντώνης Σαμαράς, μέσα στο 2012 δοκιμαστήκαμε όλοι και πληρώσαμε τα σφάλματα των περασμένων ετών, και όχι μόνο των Ελλήνων. Ακόμα, πρόσθεσε πως πληρώσαμε και όλες τις αμαρτίες και τις στρεβλώσεις του πολιτικού μας συστήματος, της οικονομίας και του τρόπου που μάθαμε να ζούμε.

 

ΝΔ: Ξεκίνησε το καρναβάλι του ΣΥΡΙΖΑ

Σφοδρή σύγκρουση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ πυροδότησαν οι επιχειρήσεις της αστυνομίας στη βίλα Αμαλίας και την ΑΣΟΕΕ.
«Ο κ. Τσίπρας, μέσω του κ. Σκουρλέτη, υποστηρίζει πως τα χιλιάδες μπουκάλια στη “Βίλα Αμαλία” και στην ΑΣΟΕΕ δεν ήταν για μολότοφ, αλλά για... ανακύκλωση. Επίσης, βάφτισε τα ρόπαλα... “σκουπόξυλα”...» ανέφερε το γραφείο Τύπου της ΝΔ.
 

Τρικομματικός κλοιός για τον Παπακωνσταντίνου

Την ερχόμενη Δευτέρα η κοινοβουλευτική πλειοψηφία θα προχωρήσει στη δεύτερη κίνησή της σε ό,τι αφορά την παραπομπή του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου, σε προανακριτική επιτροπή για την υπόθεση με τη λίστα Λαγκάρντ... Μετά την ανακοίνωση της απόφασης που έλαβαν οι κ. Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης, την πρώτη ημέρα της επαναλειτουργίας της Βουλής (μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων) θα κατατεθεί επισήμως η πρότασή τους στη Βουλή, επιδιώκοντας να ξεκινήσει αμέσως η σχετική συζήτηση.